GSM szobatermosztát

 
 
Termosztát webshop

 

 

A különféle termosztátok működése nagyrészt hasonló Lehetőség van minden féle típusú termosztátok használatakor,hogy a helység kívánt hőmérsékletét magunk kézzel állítsuk be. mechanikus termosztátok esetében ezt kevésbé pontosabb míg korszerűbb digitális eszközöknél akár tized fokos pontosság is elérhető. A termosztátok legujabb típusai már az időjárás függvényében is tudják állítani az előremenő víz hőmérsékletét. Az általunk kifejlesztett GSM termosztát pedig a világon eddig egyedülálló módon lehetőséget teremt a hőmérséklet lekérdezésére és állítására bármely időben.

A termosztátok hiszterézise

A termosztátok ki és bekapcsolása un. hiszterézis alapján működik ami azt jelenti ,hogy adott hőmérséklet előrésekor kapcsol be majd ki és így tovább. Digitális készülékeknél ez a tartomány pontosan beállítható.

Leggyakoribb elektromos termosztát típusok: normál mechanikus termosztátok, elektronikus termosztátok, digitális termosztátok, programozható termosztátok napi programmal vagy heti programmal, vezeték nélküli termosztátok, külső hőmérséklet alapján működő időjárás követő termosztátok, érintőképernyős termosztátok, különféle szobai termosztátok, rádiófrekvenciás RF termosztátok, hálózatba köthető termosztátok soros RS485 Insteon X10 Ethernet TCP/IP, távvezérelhető termosztátok DTEM vezérléssel telefon vonalon interneten vagy Wi-Fi más néven wifi termosztát, esetleg Z-wave, vagy internet termosztát segítségével.

 

 

 

 

 

Hőmérséklet tartomány