GSM szobatermosztát

 
 
Termosztát webshop

 

 

A programozható termosztát A digitális termosztátok legutolsó generációja. Itt már lehetőség nyílik a helység hőmérsékletét a nap órái szerinti bontásban megadni. Újabb típusú programozható termosztátoknál akár egy hétre előre is be lehet állítani a helységek kívánt hőmérsékletét. Az általunk forgalamzott GSM termosztát jelenleg nem rendelkezik ezzel a program funkcióval ,viszont a 2011-es modell már teljes napi program lehetőséggel lesz ellátva.

A programozható termosztátok beállításai: Napi program, heti program, szellőztetés, automata üzem, hűtés, fűtés, holiday szabadnap funkció, gyerekzár, billentyűzás, öntanulás, LCD kijelző, egy körös, több körös, AC24Volt, AC230Volt, Mikroprocesszoros vezérlés, szoba hőmérséklet beállítás, páratartalom beállítás, automata bekapcsolás.

A programozható termosztátok öntanuló funkcióval képesek a helynek megfelelő fűtési szisztéma kialakítására is. Ezeket a készülékeket intelligens termosztát néven is szokták nevezni az angol SMART szó alapján. A speciális computer termosztát kapcsolatra utalva. Némelyik termosztát külső érzékelővel is szerelhető.