Termosztát webshop

A GSM egységgel kompatibilis kazánok :  A GSM szobatermosztát egységünk a jelenlegi és régebbi magyarországi kazánokkal képes együtt működni. Beköthető alaphelyzetben 2 vezetékkel vagy vezeték nélküli kivitelben is a kazán megfelelő csatlakozó pontjaira való kapcsolódással.

A 24 voltos rendszerekhez is kapcsolhat a GSM termosztát. Itt a három vezetékes eszköz mellé vagy helyére is lehet kapcsolni a készüléket. Továbbá lehetőség van további relé beiktatásával arra is ,hogy a két készülék külön-külön is üzemelhessen. Ilyenkor az épületben tartózkodva a 3 vezetékes folyamat szabályozású termosztát vezérli a rendszert. Ha távolról indíják a fűtést abban az esetben a GSM egység át veszi az irányítást és tartja a megadott hőmérsékletet. Érkezéskor a 3 vezetékes folyamat szabályzóra is vissza lehet kapcsolni. Így a fűtési rendszer a ki-be állapotból folymatos működésre is vissza állhat amivel különféle vízhőmérséklettel való keringetés is megoldható. Így a kazán esetleleg láng modulációs működése is kihaszálhatóvá válik.

Hasonlóan az időjárás követő fűtési rendszerbe is illeszthető a GSM termosztát vagy a meglévő berendezés cseréjével vagy átkapcsolható együttes működéssel. Ez utóbbinál egy kiegészítő GSM hívással vezérelhető eszköz szükséges amivel a kazánt 'Normál' termosztát üzemre kell állítani. Ekkor a GSM termosztát vezérli a fűtést távoli parancsoknak megfelelően. A helyszínen ez után át is lehet ismét kapcsolni az időjárás követő rendszerre. Így a fűtés a különféle jelleg görbéknek megfelelően akár lángmoduláció használatával is működhet.

Vaillant FÉG Ariston
Ferroli Immergas Baxi
Beretta Buderus Junkers
Bosch Saunier Duval  

Bekötési rajzok különféle kazán fajták típus szerinti bontásban