Magyar termék

 
 

2021, augusztus 1. 17.30 -tech-

Új eddigi legkiválóbb minőségű Német kijelző kerül minden GSM eszközünkbe . Hosszú évek után az egyik legjobb minőségű kijelzőt teszteltük hosszasan, majd építettük be a GSM termosztátok front oldali paneljába. Ezzel könnyen elérhető lesz a 20 éves vagy annál is hosszabb termék élethossz tökéletes üzembiztonság mellett.

 

 

 

2018, november 5. 12.21 -tech-

A mobil szolgáltatóktól a fel nem használt egyenleg vissza igényelhető. Ez folyamat mindhárom nagy cégnél más webes felületen érhető el. Ennek segítségével az évek alatt a kártyán felhalmozódott összeget vissza lehet kapni így a GSM termosztát több tíz éves fenntartási díja gyakorlatilag nullára csökkenthető. Ha kérdése van a kapcsolat fülön található címünkre írjon emailt és segítünk ebben Önnek. Telekom ügyfeleknek az alábbi linken elérhető. Kattintson ide.

 

Telekom

 

 

2018, szeptember 3. 15:22 -tech-

Új, riszatási funkcióval bővült a GSM készülékünk. Az új funkciónak köszönhetően riasztási átjelzőként is használható a termosztát egységünk egy egyszerű rádiós kapcsolat segítségével. Így a bemenetként szolgáló jel és a központ között nem szükséges kábelt vezetni. A risztási adó bárhol elhelyezhető az épületben vagy a közelében. Riasztást így lehet indítani betörés jelzőről, füst érzékelőről, víz érzékelőről, szénmonoxid jelzőről is. A központ a riasztási jel beérkezése után a beállított telefonszámot felhívja és bemondja a 'riasztás' jelzési üzenetet.

 

Riasztás

 

 

2018, június 12. 13:20 -design-

Több hónapos kiválasztási sor után végleges modell került honlapunkra. 2017 ősztől több modellel dolgoztunk és próbáltunk taláni valakit aki a termékpapra kerülhet nyártól. A törzsvásárlóink bevonásával végül az egyébként szépségkirálynőként is szép eredményeket elért a kezdőlapon látható lány mellett döntöttünk. Részletekért kattintson ide..

 

 

2018, június 5. 16:20 -tech-

Minden termékünkkel kapcsolatban nyílt forráskódot alkalmazunk. A nyílt kódnak köszönhetően bárki bele tekinthet az általunk létrehozott vezérlő programokba. Így mindenki önmaga győződhet meg arról,hogy egyetlen termékünk sem tartalmaz semmilyen az Ön számára kellemetlen biztonsági rést. Így készülékünk használatakor szinte teljes biztonságban tudhatja távolról elérhető fűtési rendszerét.

 

Nyílt forráskód

 

 

2018, április 17. 12.30 -tech-

Új megbízhatóbb RF vevők tavasztól. 2018-ra az eddigi hat gyártási év tapasztalatai alapján újra terveztük a rádiós egységeinket a még nagyobb megbízhatóság céljából. Ennek alapján a jelenlegi igen alacsony meghibásodási arány tovább lesz csökkenthető.

 

 

2018, február 20. 11.23 -tech-

Elkészült az eddigi legmegbízhatóbb GSM termosztátunk. Ez a készülékünk kilencedik generációja a termék csoportunk 2008-as bevezetése óta. A kiemelkedően magas hét éves garanciás ciklus részeként olyan terméket árusítunk aminek a hiba aránya tech termékek közt is rendkívül alacsony.

 

 

 

 

2018, február 5. 15.12 -design-

Elkészült a jelenleg legszebb design termékünkről készült festmény. Az esztergomi festő két hónapig dolgozott a képzőművész-fotográfus páros eredeti koncepciója alapján. A készülék piaci részesedése egészen elenyésző azonban akik elvitték kiállításra filmforgatásra és több magas design koncepcióval épített lakóépületbe azok roppant elégedettek voltak az egyedi választható külső megjelenéssel. Részletekért kattintson ide..

 

 

 

 

2018, Február 3. 11.03 -tech-

Készülékeink a környező országok előhívóival is kérhetők: Fagyveszély esetén a termosztát hívhatja Magyarország helyett Ausztriát, Szlovákiát Németországot is. Ezt a kérést célszerű a vásárlás előtt jelezni mert az ilyen speciális készükékek 2-3 nap csúszással kerülnek az irodánkba.

 

 

 

2018, Január 5. 14:20 -tech-

Idén januártól a HWD-02B típus 7 év garanciával vásárolható. A temékcsoport jótállási idejét az ezekhez kapcsolódó fejlesztésekkel együtt a 2008-as bevezetése óta három lépésben 3, 5 majd most 7 évre emeltük.

 

 

 

 

2017, December 12. 13:20 -tech-

Az androidos programozót kivettükl az aktív termékeink közül. A gyakorlat bizonyította,hogy a készülékünk saját billentyűzetén keresztüli programozása is igen egyszerű lépésekből áll. Gyakorlatilag azon idő amíg az ember az Androidos eszközt elindította a vezérlő programmal és össze kötötte azt a GSM egységünkkel az hosszabb idő volt mint egyszerűen bevinni a Napi/Heti programot.