Magyar termék

 

 
Kifutott termékek
 

 

 
 

… HÍVHATÓ, BESZÉLŐ ESZKÖZ FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK NÉLKÜL
Csak fel kell hívni az előzőleg belehelyezett SIM kártya telefonszámát, és rögtön meghallgathatja, hogy hol helyezkedik el a nyomkövetője. A készülék magyar nyelven beszél. Ezen felül, természetesen, riasztóként is használható. Ha összeköti a gépjármű biztonsági rendszerével, akkor riasztás esetén a készülék felhívja Önt, és jelzi az eseményt és a pontos helyzetét is. Ezen kívül, egy kimenettel is rendelkezik, amivel, ha szeretné bármikor megállíthatja az autót, amibe beszerelte.
Ez egy rendkívül pontos, aktív GPS modullal felszerelt, beszélő GPS koordináta meghatározó berendezés. (A-6  típus) Használatához csak egy SIM kártyát kell beszereznie.

Ára: 48.900-Ft.* (2021.08.05)

Használati utasítás letölthető itt..
Értélkelése kiváló

Nagyításért kattintson a képekre

 

Komplett élő videó stúdió

A központi vezérlő C167 1MFlash, 1MRAM, CAN, Serial, hang felvevő/lejátszó, rádiós kapcsolat, I/O.A a központ CAN buszon keresztül vezérelte a stúdió világítását a különböző díszleteknek megfelelően és itt kapta a vezérlő jeleket az ott dolgozó személyzettől. A robot 12bit digitális és 6bit analóg vonalon keresztül kapcsolódott a központra. Itt kapta a mozgatási jeleket, küldte vissza az X-Y-Z koordinátákat a végén elhelyezett eszköz mélységi nyomás stb. paramétereivel kiegészítve. A hang csatoló előre felvett mintákból (ISD) rakott össze parancs szavakat mondatokat a működtető személyzetnek. A központ 434Mhz-es rádiós vonalon tartott kapcsolatot az önjáró kameravezérlőkkel. A kameravezérlő sínbe elhelyezett pozíció érzékelők 2bites analóg vonalon kapcsolódtak a központra. Innen tovább a központ soros vonalon kapcsolódott a szerver PC-re. A robotba épített panel végezte az eszköz áramellátását és a digitális jelek illesztését a mozgató motorokhoz több lépcsőben. Az önjáró kameravezérlő a sín mentén léptetőmotorral két irányba tudott mozogni. A ráépített pan/tilt motorokat vezérelte és közben kiolvasta az elfordulások szögét X-Y. Erre a forgatható/dönthető konzolra több típusú kamera felhelyezhető volt. A vezérlést infra kapcsolaton keresztül látta el a kameravezérlő a rádión érkező parancsok szerint. Az így elkészült önjáró kamera egy egyszerű sín elhelyezése után képes volt előre meghatározott utat bejárni forogni/dönteni zoomolni stb. Akár a személyzet utasításai szerint akár előre felvett struktúrák alapján.

Ára: 3.680.000-Ft.* (2007.05.12) Az ár tartalmazza a robotot a kamerákat és a teljes szerver programot.

Használati utasítás letölthető itt..
Értékelése kiváló

v Nagyításért kattintson a képekre v

 

A berendezés a hatályos jogszabályok szerint hadiipari eszköznek minősül. Az ezekkel kapcsolatos a működéssel szorosan összefüggő egyedi technológiák és információk közlése engedélyhez kötött.

A készülék 2003-óta nem gyártott és nem forgalmazott.

Ára: 970.000.-Ft.*
 
 

f Nagyításért kattintson a képekre f

 

Épület riasztó központ

A tervezett hardwer egy 40 csatornás PC illesztő kártya. Az LCD kijlezőket egy-egy PIC mikrovezérlő működtette 4*20 karakteres magyar nyelvű kijelzővel. A kártya ellátta a 40 csatorna vizsgálatát, távvezérlőn keresztül videó vezérlést, D/A átalakítón keresztül hangüzenetek parancsok létrehozását, telefonos kapcsolat létesítését. A vezérlő program regisztrálta a be és kilépőket az esetleges riasztásokkal együtt. A teljes rendszer programozása beállítása egy grafikus illesztő program segítségével történt. Ezt bármilyen PC-n lehetett futtatni a kész adatállomány floppyn keresztül lett a központba töltve a jogosultság ellenőrzése után. Ezzel egy időben lehetőség volt az addigi log fájlok letöltésére a központból.

Ára: 1.570.000-Ft.* (1996.04.04) Az ár tartalmazza a kezelő egységet és 30 darab passzív infra szenzort.

Használati utasítás letölthető itt..
Értékelése kiváló

v Nagyításért kattintson a képekre v

 

Logikai egység

A kereskedelemben kapható legkorszerűbb autóriasztó kódstruktúrájának vizsgálata és további rendezése. A használt kódokat egy cél hardver egyenként feltöltötte a távirányítóról egy PC-re. Itt lett a kód egy programmal "tömörítve" és gyorsítva. Az állomány így 2/3-ára lett csökkentve és 1/3-dal gyorsítva. A készült vezérlő Intel 8088, 64KROM, 16KRAM, billentyűzet (12gombos), 12digites kijelző. A program végig assembler 8-10kbyte kódmérettel. Az átdolgozott állomány erre az eszközre lett a PC-ről áttöltve.

Ára: 540.000-Ft.* (1992.02.15)

Használati utasítás letölthető itt..
Értékelése kiváló

 

v Nagyításért kattintson a képekre v

* A fenti árak netto árak.