Magyar termék

postai csomag képe

 
HWD-02B Hangvezérlésű programozható GSM termosztát. A készülék Napi/Heti programmal ellátott ,fagyveszélyt jelző telefonról hívható-állítható a telefon gombjai és hangüzenetek segítségével. Ezen kívül igény esetén illeszthető hozzá az összes újabb vezeték nélküli érintőgonbos kezelő vagy külső vezérlő is. Minden beállított adat áramszünet ellen védett. Berendezéseinkre 7 év teljes körű garancia vonatkozik.

 

 

HWD-05 Vezeték nélküli vevő egység HWD-02B GSM termosztáthoz Az egységet a kazán mellé lehet felszerelni így a szobában felszerelt GSM termosztát és a kazán között nem szükséges vezetékes kapcsolat. bekötési vázlat itt..

Ha a készüléket jó térerővel rendelkező helyre szereli,úgy a beépített antenna is elegendő. Amenniyben gyengébb a térerő vagy változó a beszerelés helyén úgy a külső antenna használata ajánlott. GSM termosztáthoz mágnestalpas antenna.

HWD-10A Több színben és formában elérhető exkluzív kivitelű egyedi formatervezett kezelő egység. A típus és formaválaszték megtekinthető itt..

Barna bőr
Titánium
Kék
Gyöngyház

A működtetéshez még szükség van egy SIM kártyára: Ezt bármelyik mobilszolgáltatónál beszerezheti célszerűen feltöltőkártyás változatban. A termosztát mobil egysége kártyafüggetlen így minden bel és külföldi szolgáltató kártyáival kiválóan működik.

 

Szobatermosztát színválaszték

GSM termosztát

 

 

GSM termosztát vezeték nélküli vevő egység

Vezeték nélküli vevő -nagyításért kattintson a képre-