… HÍVHATÓ, BESZÉLŐ ESZKÖZ FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK NÉLKÜL
Csak fel kell hívni az előzőleg belehelyezett SIM kártya telefonszámát, és rögtön meghallgathatja, hogy hol helyezkedik el a nyomkövetője. A készülék magyar nyelven beszél. Ezen felül, természetesen, riasztóként is használható. Ha összeköti a gépjármű biztonsági rendszerével, akkor riasztás esetén a készülék felhívja Önt, és jelzi az eseményt és a pontos helyzetét is. Ezen kívül, egy kimenettel is rendelkezik, amivel, ha szeretné bármikor megállíthatja az autót, amibe beszerelte.
Ez egy rendkívül pontos, aktív GPS modullal felszerelt, beszélő GPS koordináta meghatározó berendezés. (A-6  típus) Használatához csak egy SIM kártyát kell beszereznie. Ezen túl Önnek a későbbiekben nem kell semmilyen havi-éves díjat fizetnie. Mivel a készüléket Ön hívja közvetlenül, és az beszél az Ön irányába, így SMS költség sincs. A GSM szolgáltatóknál az évek alatt halmozódó egyenleg pedig bármikor, tejes egészében visszakérhető.  Egy példa erre itt. Ha hónapokig nem használja a GPS vevőt, úgy sem kell havi díjjal számolnia.  Természetesen internet előfizetés sem kell.
Ha ki szeretné próbálni, hívja fel a következő telefonszámot: +36-30-594-2518Adja meg a belépési kódot (2222), majd hallgassa meg, ahogy a készülék megméri és beolvassa Önnek a pontos helyzetét.

Az aktív GPS jelentése a következő. Ez a jelenleg legpontosabb helyzet meghatározásra képes technológia.

  • Gyakorlatilag nem képes helyzet meghatározásra az interneten apró elemmel ellátott kulcstartó méretű Bluetooth kapcsolatot használó berendezések bármelyike. Ez tulajdonképpen csak azt jelzi ha pár tíz méteren belül van a mobil telefontól.
  • A legegyszerűbb a már valódi ,de kizárólag GSM alapú rendszer. Ez csak hozzávetőleges (300 métertől 5 kilométerig) pontosságra képes.  Itt a gyakorlatban nincs GPS vevő beépítve, hanem a mobiltelefonos hálózat legközelebbi antennájának bejelentkezési helyét adja át, mint helyzetet Önnek.
  • Ennél jobb a passzív antennával szerelt GPS rendszer. Utóbbi pontossága néhány méter, azonban, itt az antenna csak jó vételi viszonyok esetén képes pontos értéket adni Önnek.

Végül az aktív GPS, ami a mi egységünk tartozéka is egyben. Itt, a GPS antennában van egy beépített professzionális jelerősítő, amivel a készülék gyenge szatellit vételnél is képes méteres pontosságú helyzet meghatározásra. Ez igen korszerű technológia. Utóbbi GPS berendezésünk is, a többihez hasonlóan, kiváló minőségű, rendkívül hosszú élettartamú magyar  gyártású prémium termék. Az aktív GPS vezérlő antennánk műszaki leírása

A készülék nagyjából ennyiért megvásárolható. Ezt riasztószerelőknek és a végfelhasználók számára is egységesen az alkatrészek beszerzési árán árusítjuk. Semmilyen további költséget nem számolunk fel. Ha szeretné az alkatrészeket egy csomagban is kérheti tőlünk. Ez tartalmazza a programmal ellátott mikrovezérlőt és a hang tároló Flash memóriát is. Ezen kívül a műanyag dobozt és a kombinált aktív GSM-GPS antennát. A csomagban a program és a teljes berendezés hálózat független. A beszéd nyelve természetesen magyar. A felhasznált alkatrészek listája. Ha bármelyikhez olcsóbban jutna úgy megrendelheti csak a hiányzó tételeket is tőlünk.

Ugyanez az eszköz néhány alkatrész beépítése nélkül önálló GSM pager üzemmódban is kiválóan működik. Így nem kell bele a GPS chip, szimpla egy darab GSM antenna is elegendő az üzemeltetéséhez. A készülék a beállított telefonszámot riasztáskor felhívja és a riasztás üzenetet mondja be Önnek.

A készülék forráskódja itt letölthető..