termosztát webshop
Magyar termék
 
 

 

VILLANY FŰTÉS

 

 

 

A villany fűtés igen korszerű ,gyorsan installálható és kevés kiegészítő berendezést igényel. Viszont nagyobb teljesítménnyel való használata jelentős költséggel jár.

Néhány Kwh energia ha az energia hordozó felől nézzük jóval többe kerül mint pérdául a vezetékes gáz. Viszont a gáz kiépítése a csövek fektetése a munkadíjak a kazán ára még kisebb ingatlannál is milliós nagyságrendű lehet.

Villannyal akkor érdemes fűteni ha vagy ideiglenes a fűtés jellege vagy ha állandó akkor maga a fűtött hely kimondottan jól hőszigetelt.

A villany fűtés legnagyobb hátránya a valódi ára. Sajnos gyakran kiderül az egy darab villany radiátor még csak meleg érzetet is alig ad. Ilyenkor sokan vesznek egy nagyobb teljesítményűt esetleg a boltban kicserélik ráfizetéssel. Aztán amikor látszik,hogy a fűtőtest állandóan megy hamar meglátszik a több tízezer forintos villany számla is. És akkor még csak egy helység volt nem is egy komplett ingatlan.

Viszont a villany fűtés előnyei hogy a villany zöld forrásból is származhat és nem okoz fűtéskor primer szénmonoxid kibocsájtást.

A villany fűtést régóta használók véleménye az,hogy akkor jó és akkor éri meg ha mellette az egész ingatlant vastagon le tudták szigetelni.

Ilyenkor jelentkezik a villany fűtés valódi előnye a gyors és olcsó kivitelezhetősége.

A villany fűtés tervetzés sem bonyolult feladat. Sokkal egyszerűbb mint egy drága gáz kiviteli terv. Kisebb számítások elvégzésével házilag is elkészthető.

A villany fűtés kikitelezése pedig a leggyorsabb hiszen néhány radiátor elhelyezése pár órás munka mindössze.

Tapasztalatok szerint sokan távvezérlik is a kialakított villany fűtést,hogy csak akkor menjen amikor valaki oda érkezik az amúgy üres ingatlanba. Erre mi is knálunk nagyon kedvező árú megoldást. Lejjebb olvasható ez.

 

 

 

 

 

GSM alapú fűtési vezérlőink tökéletesen alkalmasak szobák fűtésének távoli vezérlésére és lekérdezésére. A GSM termosztát a helységet vezérli a hozzá opcionálisan köthető távvezérlő pedig a klímát képes ki illetve bekapcsolni normál telefonos hívással. A készülék magyar nyelven beszél és így mondja el hány fok van a helységben még a fűtés elindítása előtt. Természetesen ezt később is le lehet ellenőrizni körülbelül hol tart a fűtés pár óra elteltével. Így a fűtést csak annyival előbb indítjuk el amennyivel előbb szükséges. Pár próba elég és kiderül ,hogy egy hideg helységet elég mondjuk 6-7 órával előbb elindítani érkezésünk előtt. Ezek a készülékek nem igényelnek éves vagy havi díjat sem.

A lenti képre kattintva meg lehet nézni és ki is lehet próbálni egy ilyen távvezérlőnket.

Hwdev.hu

 
| Open project |